ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Τι είδους φαγητό σερβίρεται;

Το μενού μας περιλαμβάνει Tacos, Burritos, Quesadillas, νάτσος και πολλά άλλα. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα με μια μεγάλη ποικιλία από γνωστά και γευστικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των νόστιμων κρεάτων μας:

• Μοσχαρίσιος κιμάς

• Μεξικανικό κοτόπουλο

• Κοτόπουλο σχάρας

• Ζουμερό χοιρινό

Ανακατέψτε τα με μίγματα από διάφορα τυριά, τραγανό μαρούλι, ώριμες ντομάτες καθώς και αποκλείστικές σάλτσες και συνοδευτικά (Guacamole, Fiesta Salsa, Nachos, τυρί Nachos, σως γιαουρτιού) και επιδόρπια και έχετε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Το Taco Bell πρόσφατα πρόσθεσε στο μενού κάποια Ελληνικά προϊόντα: Greek Chalupa, Greek Gordita και Greek XXL Burrito, που περιλαμβάνουν φυσικά, τζατζίκι.

2. Πως παρασκευάζονται τα προιόντα;

Τα προϊόντα ετοιμάζονται κατά παραγγελία του πελάτη, απόδειξη ότι είναι φρέσκα. Είναι τόσο λαχταριστά που κανείς δεν μπορεί να πει όχι.

3. Έχετε χορτοφαγικά προιόντα;

Βεβαίως! Έχουμε μια σειρά από επιλογές για χορτοφάγους, όπως την σαλάτα Fiesta Taco, το Bean Burrito, το Cheese Quesadilla, Cheesy Fiesta Pocket, Roll up Cheese, νάτσος και πατάτες.

4. Μπορώ να φάω Taco Bell αν έχω αλλεργία σε κάποιες τροφές;

Σε αυτή την περιπτωση παρακαλείσθε οπως ενημερώσετε το προσωπικό μας για τυχόν αλλεργίες, δυσανεξίες η ευαισθησίες έτσι ώστε να σας παρέχει τις σχετικές πληροφορίες για την επιλογή του γεύματος σας.

5. Τι είναι το LIVE MAS;

Πρώτον, είναι το σλόγκαν μας. Δεύτερον το βλέπουμε ως έναν τρόπο ζωής.

Δοκιμάσε ό, τι δεν έχεις δοκιμάσει πριν. Κάνε ένα θεατρικό έργο. Και μια βόλτα.

Διότι αν δεν το κάνετε, δεν θα ξέρετε ποτέ.

6. Το Taco Bell στην Κύπρο. 

Αυτή τη στιγμή έχουμε τρία εστιατόρια Taco Bell στην Κύπρο που βρίσκονται:

• Θεμιστοκλή Δέρβη 46 (Λευκωσία)

• Mall of Cyprus (Λευκωσία)

• MyMall (Λεμεσός)

• Kings Avenue Mall (Πάφος)

7. Μπορώ να εργαστώ στα Taco Bell;

Φυσικά! Το Taco Bell προσλαμβάνει ενθουσιώδεις ανθρώπους που υποστηρίζουν την θετική μας στάση Live Mas και είναι πρόθυμοι να παρέχουν μία καλαίσθητη Μεξικανική εμπειρία στους πελάτες μας. Για να κάνετε αίτηση, στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@phc.com.cy